Близо 3000 души са ваксинирани в центровете на територията на

...
Близо 3000 души са ваксинирани в центровете на територията на
Коментари Харесай

МЕТРО удължава с оше два месеца кампанията Ваксина с кауза

Близо 3000 души са имунизирани в центровете на територията на магазините на METRO България през септември. Пунктовете ще продължат да работят до края на ноември и са едни от дребното, които обезпечават опция за имунизация през почивните дни. От началото на септември всеки жител, избрал да получи своята ваксина в разположените спомагателни центрове в обекти на веригата, получава ваучер на стойност 20 лева Над 350 души от имунизираните избраха  да го дарят за идеята на фондация BCause , подкрепяна от МЕТРО България. За облекчение на получилите ваксина на „ Вход клиенти “ в комерсиалните обекти са ситуирани особено обозначени за задачата кутии. Ваучерите могат да се употребяват и за извършване на покупки в магазините на веригата.

„ Горди сме с поддръжката си за идеята на фондация BCause и с опцията да подпомогнем децата на героите на първа линия в борбата с пандемията, пред чийто героизъм се прекланяме. За нас също по този начин над всичко е здравето на  клиентите, сътрудниците и доставчиците ни. Затова взехме решение да удължим работата на имунизационните центрове на територията на МЕТРО България с още два месеца. Чувстваме отговорност да подкрепим цялото общество като развиваме опциите за улеснен достъп до имунизациите против ковид “, сподели Никола Готрон, изпълнителен шеф на МЕТРО България.

Ваксинационните центрове на МЕТРО България са в партньорство с Министерството на здравеопазването и районните здравни инспекции в София, Пловдив, Бургас, Велико Търново и Варна .

Пунковете в петте града ще работят през октомври и ноември, както следва:
гр. София , магазин МЕТРО на бул. Цариградско шосе 7-11 км – от петък до неделя, от 10:00 до 18:00 часа гр. Пловдив , магазин МЕТРО на бул. " Санкт Петербург " 135 – от петък до неделя, от 10:00 до 18:00 часа гр. Варна, магазин МЕТРО в регион " Вл. Варненчик ", ул. " Атанас Москов " 2 – ОТ 15.10.2021г. от петък до неделя, от 10:00 до 18:00 часа гр. Велико Търново, магазин МЕТРО на бул. " България " 78 – събота от 10:00 до 14:00 часа гр. Бургас, магазин МЕТРО на бул. " Стефан Стамболов " 103 – от понеделник до неделя от 10:00 до 17:00 часа
Според потенциала на медицинските екипи във всеки град, е допустимо да настъпят дребни промени в графика, които ще бъдат съобщавани навреме на локално равнище. В пунктовете ще бъдат налични всички типове утвърдени от Европейската организация по медикаментите (EMA) ваксини против COVID-19.

Кампанията на МЕТРО има за цел разкриване на спомагателни благоприятни условия за имунизация на популацията, което ще способства за по-лекото прекосяване през актуалната четвърта вълна на пандемията и понижаване на потребността от прецизни ограничения. Един от най-тежко засегнатите от рестриктивните мерки е ХоРеКа секторът, на който компанията е сътрудник от стъпването си на българския пазар преди повече от 20 години.

От началото на пандемията МЕТРО вкара редица ограничения за безвредно и несъмнено извършване на покупки на територията на магазините си в цялата страна. Сред тях са безвъзмездни маски и ръкавици за всички клиенти, термокамери на входа за бързо и тъкмо отчитане на телесната температура, автоматизирана система за надзор на трафика в магазините за отбягване на скупчвания на хора. МЕТРО България има сертификация за COVID-19 безвредна среда и хигиена посредством интернационално приетия документ за анти COVID-19 ограничения SafeGuard Label при 4-степенен надзор на сигурността от Bureau Veritas. ЕТРО е и една от първите компании, които предходната година проведоха поетапно и всеобщо PCR тестване за COVID-19 на чиновниците си.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР