Близо 3000 души посетиха „Дондуков“ 2 в рамките на Деня

...
Близо 3000 души посетиха „Дондуков“ 2 в рамките на Деня
Коментари Харесай

Близо 3000 души посетиха Администрацията на президента в Деня на отворени врати

Близо 3000 души посетиха „ Дондуков “ 2 в границите на Деня на отворените порти на Администрацията на президента. Част от гостите съумяха да се срещнат с президента Румен Радев и с вицепрезидента Илияна Йотова, а всички влязоха в кабинетите им. В Деня на храбростта и празник на Българската войска Администрацията на президента отвори порти за жители, искащи да се срещнат с работата на институцията.

До 17.00 часа гости разглеждаха Гербовата зала на „ Дондуков “ 2, Огледалната зала, президентската библиотека. Те се срещнаха със славната история на флагове светини на Българската войска, които бяха изложени в Гербовата зала. На „ Дондуков “ 2 можеха да се прегледат униформи на Националната гвардейска част, както и галерия със фотоси, отдадени на българските военнослужещи, на фотографа Вяра Йовева. Гостите видяха и ордените, които президентът връчва, както и дарове, получени при негови визити.

„ Президентът и вицепрезидентът би трябвало да имат сърце, което да бие за България “, съобщи президентът на гостите. „ Вратите на президентската институция и нашите кабинети с президента Радев са отворени всеки ден за всеки български жител, който желае да показа с нас паниките или концепциите си “, сподели вицепрезидентът Йотова.

Държавният глава приветства и 18-годишната Тереза Баевска, която стана „ президент за един ден “ и се включи в програмата му през днешния ден. Момичето учи в Старопрестолна професионална гимназия по стопанска система, град Велико Търново.

Илияна Йотова работи през днешния ден с Дориан Неделчев. Момчето е от Националната природо-математическа гимназия „ Акад. Любомир Чакалов “ в София и стана вицепрезидент за един ден.

Участието на двамата младежи в част от самодейността за кариерно насочване „ Мениджър за един ден “, проведена от Джуниър Ачийвмънт България и е налична за младежи, възпитаници и студенти от цялата страна.
Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР