Близо 300 души са били евакуирани от спа комплекс в

...
Близо 300 души са били евакуирани от спа комплекс в
Коментари Харесай

Пожар в спа комплекс край Пловдив! Евакуираха близо 300 гости посред нощ

Близо 300 души са били евакуирани от спа комплекс в Старосел поради пожар. Сигналът за случая е подаден в първите часова на съботната нощ.

Незабавно два екипа от Хисаря и Първа работа са се насочили към комплекса, предават от пловдивската пожарна.

На място те открили, че огънят се е развил в избена стая, употребена за перално- сушилно помещение. Предполага се, че причиня за пожара е късо съединяване или техническа нередовност в сушилня.

С бързите си дейности пожарникарите потушили огъня и предотвратили по-сериозни вреди. По това време легловата база на хотела е била съвсем запълнена и за това се е наложило личния състав да подкрепи евакуацията на близо 300 посетители на комплекса.

Още 11 пожара подвигнаха на крайник пожарната тази нощ, само че единствено при четири от тях има материални вреди.

Сирени на пожарни са разсъни рано тази заран жителите на кв. " Хр. Смирненски ". Около 06.55 ч е получен сигнал за пожар в УМБАЛ " Св. Георги ". Към мястото на произшествието са ориентирани два екипа на Първа районна работа. Късо съединени от луминесцентна лампа в кухненски блок е станало причина за паниката. Веднага след подаването на сигнала, личният състав самичък съумял да овладее изключителната обстановка, с което подкрепил дейностите на огнеборците. Опушени са единствено стените на помещението.

Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР