Близо 30 000 души номинираха предпочитаните от тях брандове в

...
Близо 30 000 души номинираха предпочитаните от тях брандове в
Коментари Харесай

За трета поредна година майонеза Краси е любима марка

Близо 30 000 души предложиха желаните от тях марки в единствената потребителска ранглиста у нас, която мина в границите на два месеца.Потребителите гласоподаваха в три стадия, определяйки водачите в 39 категории. Инициативата е израз на потребителските желания към дадени марки в разнообразни браншове. И не просто на желанията, а на една същинска прочувствена обвързаност към съответни марки, които в случай че изчезнат биха ни липсвали. Любимите марки се избират само посредством гласоподаване от страна на крайните консуматори, които мощно подкрепяха „ Краси” в трите кръга на конкуренцията и в последна сметка дадоха вота си със сериозна преднина за „ Най-добрата майонеза ”.
При приемането на премията мениджъра на майонеза „ Краси” Даниела Авджиева показа: „ Искаме да благодарим на всички, които гласоподаваха за нас, на всички, които ни имат вяра и избират майонеза „ Краси”, тъй като ние работим със сърце и от сърце, с цел да бъдат удовлетворени нашите консуматори. Не позволяваме взаимни отстъпки със първични материали и качество, и пазим традицията към този момент повече от 20 години да доставяме на трапезата на българина вкусна и качествена храна.”
Това е висока оценка за марката от страна на потребителите в класацията „ Любими марки” за трета поредна година. Майонеза „ Краси” е най-продавания артикул в своя сегмент на пазара у нас, през годините е притежател на оценки като Супербрандс, Златни медали от Пловдивски панаир и други Малко са продуктите, които остават с високо качество дълги години и потребителите не престават да им имат вяра.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР