Близо 3-километрова колона от тежкотоварни камиони се е образувала в

...
Близо 3-километрова колона от тежкотоварни камиони се е образувала в
Коментари Харесай

Засилен трафик при Дунав мост край Русе

Близо 3-километрова колона от тежкотоварни камиони се е образувала в региона на " Дунав мост " при Русе. Създадена е организация, която да подсигурява безпроблемното придвижване за останалите коли в посока Мартен и Силистра. От КАТ патрулират в региона.

Полицията стопира камиони и в прилежащите области Разград, Велико Търново и Стара Загора на подобаващи места. Част от идващия към района тежкотоварен трафик е спрян и в региона на Бяла. Причината за опашката от камиони е огромния брой тирове, които са влезнали в страната през миналата седмица, а в този момент се връщат.

От " Гранична полиция " и Митница Русе също са подхванали всички нужни ограничения за улеснение на трафика. За последните 24 часа през " Дунав мост " при Русе да излезли близо 1600 камиона. Имало и краткотрайни прекъсвания на работата на граничния пункт в Гюргево през тази нощ, което е довело до в допълнение закъснение в обработката на преминаващите камиони.

Преминаването по “Дунав мост “ за леките коли не е затруднено, макар че на моменти се образуват колони. Трафикът се чака да остане натоварен и през утрешния ден.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР