Близо 290 000 лева са набрани до момента от двата

...
Близо 290 000 лева са набрани до момента от двата
Коментари Харесай

След бедствието в карловско: Близо 290 000 лв. са набрани през DMS - кампаниите до момента

Близо 290 000 лв. са набрани досега от двата DMS номера в помощ на потърпевшите от наводненията в карловско. По акцията DMS KARLOVO са постъпили към 250 000 лева, а по акцията DMS POMAGAME - близо 40 000 лева

Даренията от акцията на общината DMS KARLOVO ще се употребяват за възобновяване на обществената инфраструктура, публичните пространства и в помощ на хората. Кампанията на доброволческите организации DMS POMAGAME е ориентирана към закупуване на битови електроуреди, мебели, образователни принадлежности за учениците.

Много средства и предметни дарения са постъпили и на място в потърпевшите села, а стотици хиляди хора са се отзовали в помощ на потърпевшите, обявиха в " Денят стартира " Теодора Бакърджиева от Български дарителски конгрес и Елица Баракова от фондация ВCause.

" В последна сметка в този момент, пред руините и нещастието на хората, се хванахме на работа. Не мисля, че има разделяне - в противен случай, рецесията още веднъж сплотява хората. Дори някои да не са съгласни, че е най-справедливият метод още веднъж донорите и доброволците да платят цената и да изнесат обстановката, дейните хора желаят да вземат участие. И доброволчеството, и дарителството от дълго време в България са модерният метод да участваш, с изключение на изборите и митингите. ", сподели Елица Баракова.

Целия диалог вижте във видеото.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР