Близо 22 хиляди деца и тийнейджъри от цялата страна се

...
Близо 22 хиляди деца и тийнейджъри от цялата страна се
Коментари Харесай

Близо 22 хиляди деца и тийнейджъри участваха в “Дигитални скаути: Знаеш преди да скролваш”

Близо 22 хиляди деца и младежи от цялата страна се включиха в националната просветителна самодейност на Теленор България. В двата дни от играта, 21 и 22 август, участниците станаха част от тима на цифровите скаути, включвайки се в играта посредством мобилното приложение Digital Scouts. Благодарение на него те имаха опция да позволяват разнообразни проблеми, свързани с заплахите, които дебнат онлайн. Приложението бе N1 в категория „ Образование “ по брой сваляния в App Store и Гугъл Play в двата дни на играта – 21 и 22 август.

През двата дни от скаутския уикенд, 50 въпроса посрещнаха почитателите на загадките в мобилното приложение Digital Scouts, с цел да им разкрият скъпи препоръки, свързани със обстановки като онлайн издевателството, наличието за възрастни онлайн, подправените вести, фишинга, кражбата на пароли и цифрова идентичност и други.
 Играта Digital Scouts започва на следващия ден с доста изненади и награди за цифровите скаути Играта Digital Scouts започва на следващия ден с доста изненади и награди за цифровите скаути
Играта на Теленор България Digital Scouts започва на следващия ден. На 21 и 22 август всички деца и младежи, както и техните родители, могат д...

Приложението, налично гратис в App Store и Гугъл Play, даде опция освен за научаване на потребни препоръки за онлайн сигурността, само че и за продобиване на страхотни награди от Теленор, които ще бъдат изтеглени на 30 август. За още по-вълнуващо въодушевление на лятното премеждие, се погрижиха известните инфлуенсъри от Andy Studio, които помогнаха на участниците с жокери за по-трудните въпроси.

“Това е второто издание на нашата просветителна игра Digital Scouts. Резултатите, които реализираме, ни карат да се гордеем, защото имаме вяра, че това е методът да бъдем по-близо до децата и да им помогнем да участват вярно в цифровия свят, да не се страхунват, а да реагират съответно на заплахите онлайн и да взимат верните решения, когато се изправят пред обстановка, която ги тормози ”, разяснява Вилиана Станева, специалист „ Корпоративни връзки и обществена отговорност “ от Теленор България.

Играта се организира за втора поредна година и притегля вниманието както на децата, по този начин и на техните родители. Кампанията бе подкрепена от едни от най-известните инфлуенсъри, измежду които Балан, Чефо и Цветина Цолова, които окуражиха почитателите си да вземат участие в приключението и да сграбчен доста награди, до момента в който се забавляват и научават потребна информация.

бе част от младежкия летен фестивал TEEN BOOM FEST, който тази година се организира през уикенда на Морската гара в Бургас. По време на фестивалните дни, почитателите на сърфирането в нета демонстрираха огромен интерес към приложението и към инстаграм предизвикването, квалифицирано от Теленор България. Техен правилен асистент бе обичаният на всички младежи – Haha_bg. Той помагаше на всички с потребни препоръки за играта, както и за това да научат повече за сигурността в интернет.  
 5G мрежата на Теленор от близко 5G мрежата на Теленор от близко
От средата на тази година българският консуматор има опцията да се наслаждения на новата 5G мрежа,  една от най-бързите, надеждни...
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР