Близо 2000 лв. събра благотворителното състезание по силов многобой Powerman

...
Близо 2000 лв. събра благотворителното състезание по силов многобой Powerman
Коментари Харесай

Най-силните бургаски мъже в подкрепа на децата от Маринка

Близо 2000 лева събра благотворителното съревнование по силов многобой „ Powerman Amateur Bulgaria “. Те ще подкрепят активността на детска градина „ Пролетна дъга “ в бургаското село Маринка.

Зрелищното шоу се организира дружно с базар на ръчно направени сувенири и кулинарни изкушения, дело на работещите в детското заведение, отпред с шефа Гергана Вълкова. Присъстващите имаха опция да опитат домашни сладкиши и лимонада. Събраните средства ще отидат за нов конвектомат за кухнята на детската градина, разгласи директорката Вълкова.

Такова съревнование се организира за пръв път в Маринка. В него взеха присъединяване 7 силоваци. Сред тях бе и локалният гражданин Стоян Василев, който почтено показа родното село. Той остана на трето място в конкуренцията. Първото бе заето от Тони Кънчев от гр. Българово, а на второсе класира 15-годишният Анастас Стойков от кв. „ Банево “, който завоюва и благосклонностите на останалите участници. В силовата конкуренция се включи също по този начин брат му Станислав Стойков.

Победителят бе награден от кмета на село Маринка Любомир Узунов, а децата от „ Пролетна дъга “ поздравиха участниците и феновете на силовия многобой със свои осъществявания. Организаторите на благотворителната самодейност бяха сюрпризирани от малчуганите с изработен от тях признателен плакет.

Силните мъже премериха сили в следните дисциплини:

- Дърпане на бус 3.5 т. за най-хубаво време;

- Кобилица 200 кг. за време;

- Кръст във всяка ръка със 7.5 кг. за издръжливост;

- Силова щафета;

- Гума 300 кг., 8 повторения за време;

- Фермерска разходка със 100 кг. за 15 м. и чувал 60 кг. + повдигане на камък 75 кг.
Източник: dnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР