Близо 20 кг хероин са открити и задържани на ГКПП

...
Близо 20 кг хероин са открити и задържани на ГКПП
Коментари Харесай

Близо 20 кг хероин са задържани на Капитан Андреево

Близо 20 кг хероин са открити и арестувани на Граничен контролно-пропусквателен пункт Капитан Андреево при взаимна акция на митнически чиновници от пункта, на Групово дело "Митническо разузнаване и следствие " и чиновници от районното звено "БОП " - Хасково и ОД на Министерство на вътрешните работи - Хасково, под надзора на Окръжна прокуратура - Хасково, оповестиха от Апелативната прокуратура в Пловдив.

От държавното обвиняване прецизираха, че наркотичното вещество е открито в естествени кухини във вратите на автомобил с немска регистрация, ръководен от немския жител В.Р.. Мъжът дошъл на граничния пункт на влизане от Турция. При щателна митническа инспекция, в една от задните порти на автомобила и под кората на вратата на багажника, са били открити общо 38 пакета с реагиращо на хероин при теста вещество.

Като съпричастен към трафика е бил арестуван и Р.Г., турски жител. Общото количество на конфискуваното наркотично вещество е 19,820 кг.. По цени на съдопроизводството дрогата се прави оценка на 1 288 300 лв..
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР