Близо 20 дни остават до срещата за мир в Украйна,

...
Близо 20 дни остават до срещата за мир в Украйна,
Коментари Харесай

Путин готви ултиматум за Запада и Киев преди срещата за мир в Швейцария

Близо 20 дни остават до срещата за мир в Украйна, която ще се организира в швейцарския курорт Бюргенсток. Все още въпросителните са доста – дали Съединени американски щати и Китай ще бъдат показани и от в случай че да – от кого? Какви ще бъдат показаните разновидности за разрешаване на рецесията? Какво приготвя Русия като ответна реакция, откакто стана ясно, че представители на Москва не са канени.

Такава доктрина се поддържа от обстоятелството, че преди дни Путин разгласи, че Зеленски към този момент не е законен държавен глава, откакто в Украйна не се организираха президентски избори. Като нелегитимна беше избрана и самата среща в Швейцария, тъй като Кремъл няма да участва.

Руските сили управляват към 18% от територията на Украйна и този месец навлязоха в североизточния район на Харков. Путин разчита, че многочисленото население на Русия спрямо Украйна ще обезпечи предимство на персоналния състав даже и без готовност, подкрепено от извънредно великодушните хонорари за тези, които се запишат.

Лидерите на Съединени американски щати и Европа обявиха, че ще поддържат Украйна, до момента в който не бъде обезпечен суверенитетът на нейната сигурност, а страните от НАТО и техните съдружници настояват, че се пробват да ускорят доставките на оръжия.
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР