Близо 20 дни жители от столичния квартал Манастирски ливади“ не

...
Близо 20 дни жители от столичния квартал Манастирски ливади“ не
Коментари Харесай

В „Манастирски ливади” е като след апокалипсис

Близо 20 дни поданици от столичния квартал „ Манастирски ливади “ не могат да стигнат до домовете си. Причината е, че пътят пред блока им пропада поради ров на стоеж в непосредствена непосредственост до него.

Улицата до градежа е пропукана и в дефинира сектори се е свлякла в изкопа. На мястото има сложени огради. От 20 август насам хората от близката постройка нямат достъп до домовете си и по тази причина минават през тревни площи. Хората разказват протичащото се като „ апокалипсис “ и считат, че улицата им е почтена за снимането на филм.

Себастиан Таджер изясни, че прекосяването е невероятно. „ Има задна улица, през която се минава, само че тук е малко като апокалипсис в последна сметка, по филмите по този начин се срутват. Изключително е притеснително, че това се случва в София в 2023 година Има и прилежащи улици, има и мост зад нас. Това в случай че не се спре, може да се откъсне много по-голяма част от квартала. Освен за тук, към този момент се тревожим и за всички други градежи в региона “, сподели той.

„ На 20 август забелязахме първото сриване. Тогава ние взехме ограничения и поставихме заграждения, с цел да не стане някакъв случай. Никакво отношение от обекта, никакво зариване, ограничения или каквото и да било “, обясни

Източник: tribune.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР