Близо 2 милиона лева печалба от бизнес по морето си

...
Близо 2 милиона лева печалба от бизнес по морето си
Коментари Харесай

Мая Илиева заработила над 2 милиона лева за година

Близо 2 милиона лв. облага от бизнес по морето си е докарала Мая Илиева, научи HotArena.

Впечатляващата сума е насъбрана единствено за 2016г., от компаниите, владеене на вдовицата на висаджийския необут Георги Илиев – Главния, демонстрират финансовите доклади. С приходите от предните няколко години сумата повишена до 8 милиона.

По калкулации на хора от подземния свят, преди гибелта си през 2005-а Главния съумял да натрупа благосъстояние за над половин милиард лв.. Впечатляващата сума е насъбрана от обезпечаване, рекет, трафик на дрога.

След гибелта на Георги Илиев огромна част от наследството му отива в ръцете на Мая Илиева. Освен банкови сметки в чужбина на името на офшорки, Мая наследява голяма яхта в комплект с десетки вили и жилища в цялата страна. Повечето парцели бяха продадени мигновено от вдовицата, а парите изнесени зад граница, настояват осведомени. Илиева резервира само собствеността върху туристическия бизнес на ВИС – 2 – десетки заведения и шест хотела по морето.

Според осведомени туристическият бизнес потръгва извънредно сполучливо, за което сочат докладите. Само от „ Съни Сенд “ на Златни пясъци тя заявява впечатляващите 1,6 млн. лв. облага единствено за предходната година. Освен това по сметките на компанията има насъбрани още 6 милиона от минали години. От обекти на Слънчака приходите са близо 1 милион.

Част от изкараните милиони Мая стартира да трансферира на останалите наследници на висаджиите братя Илиева, настояват осведомени. Основни получатели са сестрата на създателите на групировката Мариана Илиева и дъщерята на Васил Илиев – Ивона. Твърди се, че двете дами и вдовицата на Жоро имат големи пререкания по отношение на наследеното на ВИС. В последна сметка, посредством общи познати реализират единодушие. Освен великодушна месечна прехрана на тяхно име са трансферирани и няколко недвижими парцела, написа „ България през днешния ден “.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР