Близо 160 души от страната са заявили участие в петото

...
Близо 160 души от страната са заявили участие в петото
Коментари Харесай

Близо 160 души ще участват във великденския крос в Разград

Близо 160 души от страната са декларирали присъединяване в петото издание на великденския крос в Разград, оповестиха уредниците от клуб " Зелена стъпка ". Спортната демонстрация се организира с поддръжката на Община Разград и ПФК Лудогорец. Стартът е от 10.00 часа на 7 април (събота) от площад " България " пред статуята на занаятчия Манол.

Трасето за 5-километровия крос се състои от една обиколка, която потегля от центъра, минава през Градски парк и се връща назад, а трасето за щафетата е по улиците в идеалния център и е с дължина един километър.

За спечелилите са обезпечени атрактивни награди. Призьорите на 5 километра ще получат ваучери за спортни артикули, а тези в щафетата - ваучери за потребление на спортни уреди в базата на " Лудогорец ", книги на спортна и приключенска тема и спортни шалове или ранички с логото на " Зелена стъпка ".

За всяко дете под 18 години, което вземе присъединяване в кроса, ще има също състезателен шал или чанта-раничка, а един късметлия ще си тръгне с топка с подписи от първенците по футбол на България. Предвидена е и музикална стратегия онлайн.

Всяка година кросът поддържа една благородна идея. През тази година по време на събитието ще се събират подписи за ограничение жестокостта над животните посредством затваряне на фермите за скъпи кожи.
Великденски крос е първата огромна демонстрация на разградския бегачески клуб след основаването му през 2014 година. Събитието е въодушевено от желанието да се заменят тежките празнични трапези с нещо потребно, означават уредниците.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР