Близо 150 жители на област Шумен са под домашна карантина.

...
Близо 150 жители на област Шумен са под домашна карантина.
Коментари Харесай

Близо 150 жители на област Шумен са под домашна карантина

Близо 150 поданици на област Шумен са под домашна карантина. Те се ревизират прецизно от органите на реда и от чиновници на РЗИ, и в случай че не съблюдават наложителния карантинен период, биват глобени. Това оповестиха от пресцентъра на регионалната администрация.
Всичко по тематиката:Епидемията ковид (COVID-19) 1996
Установено е едно контактно лице на пациента с регистриран ковид, настанен за лекуване в МБАЛ - Шумен. Инспектори от РЗИ са му изготвили наложително наставление за 14-дневна карантина. Взета му е проба, която е изпратена за проучване.

64 души от Попово са сложени под карантина

В МБАЛ - Шумен, няма новоприети заболели със подозрения за зараза от ковид, а приетият в болница в лечебното заведение пациент с потвърден COVID-19 е в положително общо положение, оповестиха от болничното заведение.

Ежедневно в РЗИ - Шумен, се получава информация от граничните пунктове на страната и от общините - за идващи жители от страни с евентуален риск. Те получават наставления за 14-дневна карантина, означават от пресцентъра на регионалната администрация.

87 души са сложени под карантина в Сливен

Оттам допълват, че не престават и инспекциите за спазването на въведените противоепидемични ограничения в област Шумен.
Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 1996  Германски милиардер и притежател на фармацевтична компания с оптимистична прогноза за ваксина за COVID-19 Германски милиардер и притежател на фармацевтична компания с оптимистична прогноза за ваксина за COVID-19  Със 100 за ден скочиха умрелите от COVID-19 в Съединени американски щати Със 100 за ден скочиха умрелите от COVID-19 в Съединени американски щати  1,5 млн британци с хронични болести са призовани да се самоизолират за три месеца, с цел да се спасят от ковид 1,5 млн британци с хронични болести са призовани да се самоизолират за три месеца, с цел да се спасят от ковид
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: Вижте последните вести лесни стъпки: Как да се предпазим? просто управление: Какви са признаците? eпидемия: Коронавирус в България
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР