Близо 150 000 лева бяха дарени от добри хора за

...
Близо 150 000 лева бяха дарени от добри хора за
Коментари Харесай

Събраха 150 000 лева за семейството на застреляния Иво

Близо 150 000 лв. бяха дарени от положителни хора за трите деца на 41-годишния Иво Андреев, който на 11 ноември бе убит от собствен комшия в жилищна кооперация на Женския пазар.

Жестокото ликвидиране бе осъществено от 62-годишния някогашен боен Константин Димов след скандал поради сложена междинна врата на стълбищната площадка в кооперацията на ул. " Стефан Стамболов ", написа София 24.

Само за 10 дни хиляди положителни българи подариха средства, с които да бъде подкрепено фамилията на убития млад мъж. Иво Андреев има три деца - 14-годишна щерка от първия си брак, и едногодишно момченце и 6-годишно момиче от брака си с фотографката Надя Андреева. 

" Нищо не може да запълни празнотата или да оправдае загубата, само че дано помогнем на това красиво семейство, дано ги подкрепим в този тежък миг ", написа организаторката на една от двете акции на набиране на средства Богомила Трайкова.. В сметката досега са събрани над 75 000 лв.. 

Организатор на другата акция е братовчедът на Иво Андреев, който живее в Съединени американски щати. До момента по тази сметка са събрани над 36 000 $.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР