Близо 15 милиона посетители от над 200 държави и територии

...
Близо 15 милиона посетители от над 200 държави и територии
Коментари Харесай

Вижте къде е шейната на Дядо Коледа от космоса

Близо 15 милиона гости от над 200 страни и територии по света наблюдават през уеб страницата на Северноамериканското военновъздушно-космическо командване придвижването на шейната на Дядо Коледа, теглена от елените, до момента в който прекосява планетата, с цел да достави коледни дарове на децата.
Традицията за следене на Дядо Коледа от Северноамериканското военновъздушно галактическо командване (NORAD) стартира през 1955 година, когато магазин в Колорадо Спрингс позволява печатна неточност в телефонния номер на Северния полюс в реклама във вестник.

Първото позвъняване идва от малко момиче, което се свързва с шефа на командния център. Той твърди детето, че Дядо Коледа е на път, а откакто още деца се обаждат, армията прибавя новата задача към своята отбранителна задача.

Командването е наречено Северноамериканско военновъздушно галактическо командване три години по-късно и от този момент задачата по следенето на белобрадия дъртак тече без спиране.

Движението на Дядо Коледа може да бъде проследено в профилите на NORAD във Facebook, Туитър, Инстаграм и YouTube.

Дядо Коледа постоянно идва в точния момент - единствено като се изключи случаите, когато децата не си лягат, предизвестяват от NORAD.

#Santa’s sleigh is seen heading in the direction of the Northern Mariana Islands! #NORAD#NORADTracksSantahttps://t.co/gSvRD6ezKopic.twitter.com/sA1UdikNk4
— NORAD Tracks Santa (@NoradSanta) December 24, 2019
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР