Близо 140 полицаи от вътрешността на страната са командировани това

...
Близо 140 полицаи от вътрешността на страната са командировани това
Коментари Харесай

Близо 140 полицаи са командировани това лято по Южното Черноморие

Близо 140 служители на реда от вътрешността на страната са командировани това лято по Южното Черноморие. Разпределени са най-вече в морските общини. При нужда имаме подготвеност да подсилим районните ръководства, които са по крайбрежието. Това сподели шефът на Областната дирекция на МВР-Бургас старши комисар Калоян Калоянов.

,,Това лято има командировани чиновници от Чехия и двама от Румъния``, добави Калоянов, представен от Българска телеграфна агенция.Днес той взе участие в Бургас в гала по отбелязване на 143 години от основаването на Министерство на вътрешните работи и професионалния празник на чиновниците от Министерство на вътрешните работи.

Калоянов посочи, че няма завишение на закононарушенията в района спрямо 2020 и 2021 година.

По време на церемонията за реализирани резултати и професионализъм с почетни знаци втора степен бяха отличени Николай Ангелов, шеф бранш " Престъпления, свързани с наркотични субстанции и детска престъпност " към " Криминална полиция " и началникът на " Охранителна полиция " комисар Неделчо Рачев. Цветелина Рандева, представител на полиция та в Бургас, бе наградена с грамота.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР