Близо 13 часа продължи заседанието на Столичния общински съвет в

...
Близо 13 часа продължи заседанието на Столичния общински съвет в
Коментари Харесай

Антон Хекимян и Борис Бонев с коментар пред NOVA за вчерашното заседание на СОС

Близо 13 часа продължи съвещанието на Столичния общински съвет в четвъртък. За да бъдат определени зам.-председатели на СОС, както и съставите на комисиите, съветниците удължиха дебатите си. Час преди края на съвещанието от ПП-ДБ-СС напуснаха залата, недоволни от разпределението на комисиите, откакто от общо 14 получиха единствено една.

Какво се случи на съвещанието на СОС разясниха пред  общинските съветници Антон Хекимян от ГЕРБ-СДС и Борис Бонев от ПП-ДБ-СС.

„ Това, което се случи нощес, беше невиждано и извънредно срамно за Столичния общински съвет ” , безапелационен беше Хекимян. По думите му от ПП-ДБ-СС са абдикирали и посочили некадърност да ръководят София.

„ През последните три месеца столицата е пленник на властовите упоритости на Борис Бонев, на сделките му с Васил Терзиев и на слабото и немощно ръководство на ПП-ДБ-СС ” , уточни още общинският консултант от редиците на ГЕРБ-СДС.

От ПП-ДБ-СС имали „ съществени подозрения ” за легитимността на среднощното съвещание на СОС, акцентира Борис Бонев.

„ По устав ние имаме право да заседаваме до 19 ч., а нощес приключихме в 21:30 ч. ”, акцентира общинският консултант. 

По думите на Бонев от ПП-ДБ-СС са били подготвени да договарят за основни комисии и с ГЕРБ-СДС, и с Българска социалистическа партия.
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР