„Близо 12 милиона лева бяха отпуснати в рамките на мандата,

...
„Близо 12 милиона лева бяха отпуснати в рамките на мандата,
Коментари Харесай

Бойко Борисов: Близо 12 милиона лева бяха отпуснати в рамките на мандата, за да бъдат осигурени шкафчета в училищата

„ Близо 12 милиона лв. бяха отпуснати в границите на мандата, с цел да бъдат обезпечени шкафчета в учебните заведения, където учениците могат да оставят учебниците си и да не им тежат раниците “. Това съобщи министър-председателят Бойко Борисов  Бойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г по време на визитата си в главното учебно заведение „ Христо Ботев “ в село Дъбница, община Гърмен.

Премиерът прегледа новия корпус на учебното заведение, за което държавното управление обезпечи над 200 000 лева Училището, в което се образоват 150 деца до 10 клас, получи и близо 50 000 лева за съоръжение на кабинети по естествени науки по стратегия на Министерството на образованието и науката.

„ Нови дъски, нов под, нови дограми, осветяване, а в този момент и разноските ви за отопление са по-малко “, означи министър-председателят Бойко Борисов  Бойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г, до момента в който разглеждаше обновените класни стаи.

Управата на учебното заведение подчертава и върху извоювания план по линия на Националната стратегия „ Изграждане на учебна STEM среда “ на Министерството на образованието и науката, който образователното заведение ще започва идната седмица. Чрез националната стратегия учебните заведения аплайват, с цел да получат финансиране за създаване на центрове за естествени науки.

Министърът на образованието и науката Красимир Вълчев  Красимир Вълчев Красимир Вълчев е министър на образованието и науката. Роден е на 9 юни 1975 година От септември 2009 акцентира, че в идващите години посредством заложените европейски средства ще бъдат финансирани още 1500 учебни заведения за създаване на сходни центрове.

В хода на визитата си министър председателят Борисов посочи, че образованието е неизменен приоритет на държавното управление и по-доброто бъдеще на децата ни е обвързвано с приемане на съвременно и положително обучение, каквото страната обезпечава. В Дъбница министър-председателят уточни също, че продължава построяването на всички значими инфраструктурни планове в района.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР