Близо 11 кг амфетамин са задържали митнически служители на пункта

...
Близо 11 кг амфетамин са задържали митнически служители на пункта
Коментари Харесай

Близо 11 кг амфетамин задържаха митничари на пункта Малко Търново

Близо 11 кг амфетамин са задържали митнически чиновници на пункта "Малко Търново ". Кристалообразното вещество се е намирало в автомобил с българска регистрация, ръководен от Исам А. Това оповестиха от пресцентъра на Регионалната митническа дирекция в Бургас.

Превозното средство е пристигнало на входящо трасе от Република Турция за България. Било е селектирано за щателна митническа инспекция от чиновници на Главна Дирекция "Митническо разузнаване и следствие ". При огледа на автомобила митническите чиновници виждат неестествени кухини изпод на купето, след което автомобилът е тестван с подготвено митническо куче за разкриване на опиати.



Кучето реагирало позитивно на наркотично вещество и локализирало зона към задната дясна седалка на автомобила. След разглобяване на задната седалка са открити укрити в празнина 13 пакета, съдържащи бяло кристалообразно вещество - амфетамин.

По искане на Окръжна прокуратура - Бургас е взета мярка за неотклонение "задържане под стража " по отношение на Исам А., български жител, роден в Република Ливан. Общата стойност на откритото наркотично вещество възлиза на 323 145 лв..



Определението на Окръжен съд - Бургас може да бъде обжалвано пред Апелативния съд в града.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР