Близо 100 души от бургаския квартал Победа излязоха на протест

...
Близо 100 души от бургаския квартал Победа излязоха на протест
Коментари Харесай

Роми излязоха на протест в Бургас заради спряна вода от няколко месеца

Близо 100 души от бургаския квартал " Победа " излязоха на митинг в центъра на града, тъй като са без водоснабдяване от няколко месеца, оповестява Би Ти Ви. Причината е, че има насъбрани отговорности от 100 хиляди лева

Според локалното водоснабдителното сдружение сред 10-15 нередовни клиенти са се прикачвали към водомери на постоянни платци и по този метод са се получили големи сметки, които в този момент никой не желае да заплати.

Жители на " Победа " заявиха, че са подготвени на разсрочено заплащане на дълга и в това време желаеха оставка на управлението на ВиК. Под прозорците на кметството те демонстративно се изкъпаха с минерална вода, до момента в който скандират " Искаме вода ", " Сложете ни водомери ", " Вижте ни какъв брой сме мръсни ".

На място Димитър Николов, който увери, че няма да допусне повишаване на напрежението. " Няма да ме уплашите с митинг пред кабинета ми. Всеки би трябвало да съблюдава разпоредбите ", съобщи Николов, представен от уеб страницата Burgasinfo. От друга страна недоволните заплашиха, че може да да не излязат да чистят преди празниците.
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР