Близо 100 държави в света са в очакване да получат

...
Близо 100 държави в света са в очакване да получат
Коментари Харесай

Турска туристическа агенция предлага екскурзия с ваксинация ...

Близо 100 страни в света са в очакване да получат ваксини, защото не стигат за всички искащи. Точно тази обстановка употребяват някои туристически организации, които провеждат специфични екскурзии за имунизиране.

Такава има в Турция, която предлага пътешестване до Русия за тези, които не желаят да чакат реда си за имунизация в страната, оповестява турският ежедневник Хюрийет.

Според информацията, програмата включва двукратно посещаване в Москва, в период от 3 седмици, настаняване, полети и имунизация. След приемане на втората доза от Спутник V се издава имунизационен документ.

„ Цената за пътуването до Москва е 1099 евро. При закупуване на туристическия пакет, клиентът получава два билета за в двете посоки пътешестване от Истанбул до Москва. Там има по 2 нощувки с настаняване в четиризвезден хотел за двете пътувания. Ако би трябвало да се получи виза, е нужна многократна виза, защото ще бъдат направени две пътувания до Русия. Таксата за това е 220 $. Ваксинациите се вършат незабавно щом пристигнете в Москва, в клиниката, с която сме се договорили там ", сподели шефът на туристическата организация. На пасажерите се предлага съветското произвеждане на имунизацията Sputnik V.

„ Незабавната имунизация се прави, с цел да се подсигурява, че клиентът прекарва най-малко 24 часа в Москва. По този метод подсигуряваме, че може да се получи здравна помощ при положение на непряк резултат “, сподели мениджърът и добави, че клиентите се съпровождат от рускоговорящ помощник по време на обиколките.

Туристическият пакет включва и малко пътешестване до центъра на Москва и визити на Кремълския замък, историческите метростанции и други туристически забележителности.

Мениджърът на туристическата организация също по този начин означи, че имунизационния тур е легален, без да има опасности, макар че съветските управляващи към момента публично не са дали зелена светлина на сходни туристически пътувания.

Междувременно представителят на Кремъл Дмитрий Песков разгласи на 29 март, че е имало претенции да се прегледа „ дали на чужденците би трябвало да се даде опция да пътуват и да се имунизират в Русия “. Той означи, че това е въпрос, който държавното управление следва да прегледа.

Песков сподели още, че сега съветските жители имат „ безспорен приоритет “ при имунизацията.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР