Близо 10 хиляди меломани ще аплодират Виктория Георгиева по време

...
Близо 10 хиляди меломани ще аплодират Виктория Георгиева по време
Коментари Харесай

10 000 аплодират Виктория Георгиева в Амстердам - slava.bg

Близо 10 хиляди меломани ще приветстват Виктория Георгиева по време на един от стартовите промоционални концерта за Евровизия. Тя е измежду първите участници удостоверили наличието си на събитието в Амстердам.

Промоционалният концерт ще се организира на 4 април, единствено месец, откакто Георгиева ще показа и пред родната аудитория песента си за Евровизия.

Към момента тя работи интензивно по парчето. Тази седмица Виктория ще взе участие в музикален лагер в Лондон, където работи с композитори и текстописци от Обединеното кралство. Подобен лагер беше проведен и в София от 8 до 13 януари, като в него взеха присъединяване български и интернационалните композитори.

В столицата на Нидерландия ще се изявят съвсем всички кандидати за огромната победа на състезанието. На терен ще има и публицисти, които ще срещнат света с най-интересните съгласно тях артисти. Българката е на челните позиции в класацията на почитателите за това кой актьор са най-нетърпеливи да видят.

Двата полуфинала и огромният край на Евровизия 2020 ще бъдат излъчени онлайн по Българска национална телевизия 1 на 12, 14 и 16 май. Още на 28 януари пък ще стане ясно в кой от двата полуфинала ще взе участие България.

Източник: Monitor
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР