Близо 10 автомобила за по-малко до две седмици са потрошени

...
Близо 10 автомобила за по-малко до две седмици са потрошени
Коментари Харесай

Близо 10 коли с неуспешен опит да прелетят кръгово кръстовище

Близо 10 автомобила за по-малко до две седмици са потрошени в злополука на едно и също място. Снимки на авариралите коли непрестанно „ валят “ в обществената мрежа. Новоизграденото, само че все още незавършено, кръгово кръстовище при разклона за град Куклен се оказа сложна задача за мнозина водачи, без значение от марката автомобил, с която се придвижват, съобщи сътрудник на Actualno.com от града.

Пътната права сред Асеновград и Пловдив към момента е в ремонт. Обозначаващи ремонтните действия и ограничаващи скоростта на придвижване знаци не липсват. В последните дни няколко коли се озоваха в средата на „ кръга “. Обичайно, случаите се случват в тъмната част на денонощието. Засега потърпевши няма. Съобщава се, че водач на една от колите е използвал алкохол, преди да седне зад кормилото.

Част от водачите упрекват институциите, тъй като на мястото липсвало осветяване и знаци, обозначаващи наближаването на кръгово кръстовище. Те са опровергани от други, които със фотоси потвърждават, че ограничаването на скоростта на придвижване е показана със знак за оптималната скорост 60 км/ч., а тук-там - до 50 км/ч.

Асеновградчани трансфораха обстановката в комедия, шегувайки се, че до момента всички опити за прекосяване на директно посредством прехвръкване на кръга и кацане от другата страна, са несполучливи. А кръстовището, от своя страна, се снабди с потрошени бордюри и разровена пръст. Едно от забавните изявления в мрежата гласи: „ И тази заран летци изпитатели не липсват. При опит №3 на кръговото още веднъж не е прелетяно, даже от червен голф!!! Аз към този момент изгубвам вяра, че ще съумеят...”
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР