Близо 1 милион лева приходи за бюджета събраха публичните изпълнители

...
Близо 1 милион лева приходи за бюджета събраха публичните изпълнители
Коментари Харесай

НАП събра 1 млн. лв. от имущество на длъжници в Хасково

Близо 1 милион лв. доходи за бюджета събраха обществените реализатори от Национална агенция за приходите Хасково след 58 сполучливи търга през предходната 2021 година.

По-голямата част от средствата – над 700 хиляди лева, са обезпечени от продажби на недвижими парцели. Продадени са също транспортни средства (леки и товарни коли, ремаркета), движими движимости и уреди за производството.

От Национална агенция за приходите изясняват, че продажба на актив се постанова, когато компания или физическо лице има обществени отговорности, подлежащи на наложително осъществяване и наложени вследствие на това обезпечителни ограничения върху парцел, техника, транспортно средство.

Национална агенция за приходите в Хасково прецизира още, че с приходите от продажби отчасти или напълно се покриват отговорностите към бюджета на физически и юридически лица. А с цел да не стига до сходни ограничения, от Агенцията молят при усложнение в заплащането на дължими налози и осигуровки, жителите и компаниите да се свързват навреме с обществените реализатори от дирекция „ Събиране “.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР