Близо 1,2 милиона български избиратели, гласували за ГЕРБ и политическа

...
Близо 1,2 милиона български избиратели, гласували за ГЕРБ и политическа
Коментари Харесай

Костадинов кани измамените избиратели на ПП/ДБ и ГЕРБ да се присъединят към Възраждане

Близо 1,2 милиона български гласоподаватели, дали своят вот за ГЕРБ и политическа партия " Продължаваме промяната " са излъгани с решението за , взето от двете обединения. Те са добре пристигнали при нас. Това съобщи водачът на Възраждане Костадин Костадинов, представен от БНР.

Според него един предстоящ " американски " кабинет като този надали ще е дългогодишен. Според него най-лошото е, че той се диктува извън и не пази българските ползи.

Това е добър вид за нас фактически, само че е неприятен вид за България, уточни Костадинов.

За мен е значимо българският народен интерес да бъде предпазен. Ако трябваше да предпочитам сред това да има държавно управление, което да е положително за България и неприятно за нас, тъй като едно такова положително държавно управление естествено, че няма да ни разреши ние да растем толкоз бързо, щях да избера този вид, повярвайте ми, и не го споделям от учтивост, разясни той.

Лидерът на Възраждане посочи, че има доста институции, в които мандатите са изтекли . ПП/ДБ и ГЕРБ вършат държавно управление с концепцията да разпределят и парцелират страната между тях, с цел да може да бетонират избрани хора на избрани позиции и когато ние стартираме да управляваме, те да го играят " немци в тила ", добави той.

България към този момент е друга, безапелационен е Костадинов. България се разсънва, само че след вчерашното крупно изменничество - политическо изменничество и национално изменничество, техните лични гласоподаватели към този момент виждат какво се случва и считам, че доста бързо ще се преориентират. Добре пристигнали са във " Възраждане ", сподели още той.
 ПП/ДБ ще заплати сметката, а Борисов може и да ритне менчето
ПП/ДБ ще заплати сметката, а Борисов може и да ритне менчето

Според Андрей Райчев Борисов е нямал проект Б
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР