Близнаци Предстоят ви предизвикателства, но трябва да стиснете зъби и да

...
Близнаци
Предстоят ви предизвикателства, но трябва да стиснете зъби и да
Коментари Харесай

През Идната Седмица Тези Зодии Ще Пируват, Но Други Ще Ридаят От Неволи! Алена Ни Дава Правия Път!

Близнаци
Предстоят ви провокации, само че би трябвало да стиснете зъби и да издържите – първоначално ще ви е мъчно, само че след това малко по малко нещата ще идват по местата си, а към края на интервала доста от вас ще изпитат облекчение. Възможно е да се чувствате по-изнервени или обичаният човек да ви ядосва повече. Не действайте под въздействие на афект.

Рак
Макар че несъмнено няма да ви бъде елементарно, пробвайте се да не се поддавате на неразбираеми интуиции и голословни подозрения, защото те може да ви тласнат в неправилна посока. Не си правете колосални заключения от информацията, която ще получите – може да бъде подвеждаща. На 14 септември ще бъдете по-емоционални.

Лъв
Опитайте се да проявявате по-голямо самообладание и не изисквайте нещата да се случват на момента, с цел да не си създадете проблеми с близки хора и настоятелен сътрудници. Не действайте преждевременно. Не се насилвайте да живеете и да работите на цялостни обороти.

Дева
Не е изключено държанието ви да претърпи поврат, да се появи изненадваща нова опция в работата или да срещнете човек, който ще играе значима роля в живота ви. Не очаквайте обаче, че пътят ви ще бъде затрупан единствено с цветя – за някои от вас измененията ще бъдат предхождани от съмнения и алтернативи. Периодът е добър за материалното ви държание.

Везни
Дори да сте в застой и нещата не се получават както желаете, не изпадайте в самосъжаление. Имайте още малко самообладание, скоро и на вашата улица ще изгрее слънце. Не е уместно да стартирате нови планове – през октомври изискванията за това ще бъдат по-добри. Ако си изгърмите патроните в този момент, евентуално ще съжалявате.

Скорпион
Периодът ще е плодороден за създателите от зодията – те ще съумеят да се посветят напълно на заниманията си. Някои от представителите на зодията ще задълбаят в драми и проблеми, а нищо чудно и да се пристрастят към нещо, над което работят. Който желае да опита шанса си в лотарията, дано го стори в неделя или в четвъртък.

Стрелец
Вниманието на доста от вас ще бъде ориентирано към кариерата и опциите за развиване. Условията са удобни, само че е добре да спазвате следните рекомендации: мислете повече, преди да действате, намалете темпото и бъдете по-старателни. Ако възникне напрежение, изчакайте обстановката да се обясни.

Козирог
Възможно е да сте разсеяни, да ви липсва сила, а също по този начин и физическото и прочувственото ви положение да не са изключително постоянни. Ще ви бъде мъчно да се контролирате, както сте привикнали да го вършиме, а и по-лесно ще ви изкарват от равновесие. Не се безпокойте – скоро ще ви стане по-леко и ще сте по-стабилни.

Водолей
Делата ви ще се развиват по-добре, в случай че гледате по-сериозно на работата, парите и здравето си. Обръщайте повече внимание на детайлите, а грандиозните проекти оставете за по-нататък – не е моментът да летите нависоко. Въведете по-голям ред във финансовите си каузи – плащайте сметките си в точния момент и не взимайте заеми.

Риби
Има възможност на моменти да сте по-разсеяни или да ви обзет терзания. Опитайте се да мислите по-практично и да решавате проблемите тук и в този момент, вместо да се страхувате за бъдещето. Ще би трябвало да се потрудите, с цел да въведете ред в делата си. Ще може да разчитате на поддръжка на хората край вас.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР