Близнаци В понеделник се отдайте на уединение и размисли, обърнете

...
Близнаци В понеделник се отдайте на уединение и размисли, обърнете
Коментари Харесай

Неочаквани новини шокират днес тези 4 зодии

Близнаци В понеделник се отдайте на усамотение и размишления, обърнете внимание на вътрешния си свят, направете си равносметка. Днес би трябвало да избягвате пътувания, работа или контакти с хора в чужбина, а в дома си – конфликтните обстановки. Днешният ден ще е подобаващ за извършване на покупки и отменяне на неприятни отговорности, ще съумеете да го извършите бързо. В понеделник най-добре ще е да се занимавате със спорт и с творчество. Днес не се обаждайте първи на обичаните хора. Добри вести, свързани с по-младите членове на фамилията ще зарадват всички. Бъдете толерантни към непознатото мнение.

Рак Понеделник приказва за доста улеснения, а преобладаващата част от Раците са склонни да се съобразят с тях и ще показват умереност.В доста случаи даже и чиста сила. На дневен ред ще са финансовите въпроси и най-много по какъв начин да се справите със сметките и в същото време да Ви останат пари за след това. Днешният ден ще е добър за работа, за професионални реализация и изяви, както и се посветите на бизнес и на разрешаване на финансови въпроси. В повече Ви идва умората, само че за нея сами би трябвало да се погрижите. Обърнете внимание на фамилията си. Ако към този момент имате непрекъснат сътрудник, преценете дали си коства да се хвърляте в нова любовна случка. Днес свършете значимото и неотложното до обяд.

Лъв В отлично положение на духа са множеството от Лъвовете през днешния ден. Прекарайте повече време със фамилията си, в случай че Ви е допустимо да се приберете към обед, в случай че не е допустимо заведете околните си на ресторант. Препоръчително е да се погрижите за здравето си, като следвате положителни привички и спазвате режим. Работата Ви и умеенето да се справяте с всичките си задания Ви носи доходи. Бъдете дейни, в случай че се постанова да предприемате промени свързани с финансовата Ви непоклатимост. Днешният ден ще е подобаващ за изяви на креативен качества и отдаденост към обичани хора. Днес проведете съвещания.

Дева Понеделник ще е много деен и динамичен за съвсем всички Деви, само че ще бъде сполучлив и потребен за реализацията на материалните Ви цели. Днешният ден ще е обвързван с приятни изненади за някои от вас. Все отново повишете вниманието си, в случай че боравите с огромни суми пари, с цел да избегнете неволни неточности. Партньорът може да Ви изненада, а в случай че намерите правилния звук, ще гледате дружно в една посока дълготрайно. Пригответе се за рутинна работа, само че и за компликации, които сами ще предизвикате. Днес вниманието Ви ще бъде ориентирано повече към любовния Ви живот и фамилията, в сравнение с към служебни задължения. Опитайте да се разведрите ситуацията в фамилията и потърсете метод да се извините, в случай че това е нужно. В понеделник добре ще Ви се отразява плуването. Обуздайте нетърпеливостта си и станете по-смирени.

Източник: Blitz.bg
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР