БЛИЗНАЦИ Не искахте някой да знае какво чувствате към този

...
БЛИЗНАЦИ Не искахте някой да знае какво чувствате към този
Коментари Харесай

4-те зодии, които ще намерят нова любов през седмицата 20-24 ДЕКЕМВРИ

БЛИЗНАЦИ

Не искахте някой да знае какво чувствате към този човек, само че се случва по този начин, че чувствате доста към него и макар че сте запазили това безмълвие, а не нечия работа за известно време, има нещо в планетите което те кара да искаш да излезеш незабавно с него.

Има причина да не си признал, че има някой по който си падате толкоз доста и това е, тъй като не желаете фокусът да е върху любовния ви живот; най-малко не през непознатите очи. Но по този начин или другояче любовта ви е реалност.

СТРЕЛЕЦ

Единствената причина, заради която изпитвате предпочитание да разкриете коя е вашата загадка обич, е заради натиска. Цялото ви семейство желае да знае „ кой е новият човек “ и толкоз, колкото си мислехте, че сте ги скрили, в действителност е много явно, че сте влюбени и в този момент всички желаят да знаят кой е късметлията.

ВЕЗНИ

Поколебали сте се, тъй като не желаете да чуете присъдата или по какъв начин този човек не е „ подобаващ “ за вас, само че тази седмица ви е изпълнена както с убеденост, по този начин и с неналичието на грижа; ти си влюбен, обичаш го по този метод и в случай че някой има мнение по въпроса, той просто би могъл да го резервира за себе си.

ЛЪВ

Вие, както всички останали на планетата Земя, сте минали през перипетиите, когато става въпрос за обич и като доста други хора, в последно време като че ли не вярвате в магията, поради следващото отчаяние.

Най-интересното е обаче, че това се прекатурва изцяло тази седмица и още веднъж вярваш в любовта. И единствено вие можете да задържите това възприятие и този човек до себе си.

 

Още от ЛЮБОПИТНО:
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР