БЛИЗНАЦИ Може да сте замаяни до края на тази седмица,

...
БЛИЗНАЦИ Може да сте замаяни до края на тази седмица,
Коментари Харесай

4-те зодии, които ще имат много късмет през седмицата 30-03 АВГУСТ/СЕПТЕМВРИ

БЛИЗНАЦИ

Може да сте замаяни до края на тази седмица, тъй като освен ще се справите добре във всичките си инициативи, свързани с работата, само че също по този начин ще получите някои невероятни вести, защото може би просто ще имате тази нова работа.

Ако сте създали изявление скоро, тогава положителните вести ще дойдат през днешния ден. Запомнете това, което казахме нагоре - става дума за това, че получавате.

Не е нужно да се притеснявате, нито да настоявате за решаването на казуса - просто се дръжте крепко и изчакайте.



ДЕВА
 10-те обичани израза на зодия ОВЕН 10-те обичани израза на зодия ОВЕН
Всеки от нас има обичан метод на изложение и обича да употребява избрани прилагателни и думи. Някои експерти обвързват това със зодията....

Добра вест идва през днешния ден под формата на вести за здравето. Изглежда, че си в по-добра форма, в сравнение с си мислеше, Дева.

Може би неотдавна сте минали през здравна рецесия - обезпокоени сте и малко депресирани от това.

И тогава, идната седмица се появява с цялата си галактическа популярност и оправя нещата още веднъж. Ще чуете от някой през днешния ден, който ще ви каже, че сте в добра форма и че няма от какво да се страхувате.

РИБИ

Вие работите с трансформиращ мощ и макар че този тип сила може да се усети изтощителна, за вас тя работи като филтър.
 Какво обичат другите зодии в секса Какво обичат другите зодии в секса
Ако желаете да знаете какви полови зависимости има новият ви фаворит и какво да очаквате, тогава просто попитайте по кое време се е родил. И...

Под това се има поради, че в случай че нещо не работи за вас или във ваша изгода, то тази седмица ви заобикаля.

Това значи, че всяка неприятна вест или негатив просто няма да ви допрян тази седмица. Това също значи, че положителните вести имат директна линия, непосредствено до сърцето и мозъка ви.



ЛЪВ

Усещате изненадващо огромен прилив на сила тази седмица и сте способни на… Ами на всичко в действителност, лъвове! Работата ви потръгва, както от дълго време не е до момента, а персоналните ви връзки поемат в посока, която в никакъв случай не сте си мечтали даже. Не изпускайте тази седмица от взор и дръжте юздите, тъй като хубавите неща през нея, ще са основни за времето напред!

Още от ЛЮБОПИТНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР