Близначките Августина и Каролина Арбови, които са родом от Дупница,

...
Близначките Августина и Каролина Арбови, които са родом от Дупница,
Коментари Харесай

Цяла Дупница говори за тези две абитуриентки-близначки! Получиха по 1000 долара, защото...

Близначките Августина и Каролина Арбови, които са родом от Дупница, бяха наградени с по 1000 $ от управлението на учебното заведение „ Кристън Фелоушип “, което преди малко приключиха в Съединени американски щати, написа Struma.bg.

Еднократната стипендия е отпусната за отличните достижения по време на 3-годишния им учебен курс, както и за впечатляващите им спортни триумфи в тимовете на школото.
Ави и Кари, които прелетяха Океана малко откакто завоюваха държавната купа по софтбол с „ Бейбс “ /Бл/, укрепиха съществено учебните отбори в Америка по баскетбол, волейбол, лека атлетика, та даже и по футбол в европейския му вид. На формалната гала по връчването на дипломите в „ Кристън Фелоушип “ участваха по-големият брат Петър Арбов- Джуниър, приключил неотдавна с отличие университета „ Конкордия Чикаго “, и щастливите родители Петър и Петя Арбови, които от няколко години живеят покрай трите си чеда в Щатите.


„ Беше суперприятно да чуеш толкоз хубави думи за своите деца, да усетиш уважението на хората и да го прочетеш в очите на техните преподаватели и ръководители на учебното заведение. Това е американският вид на това, което в България назоваваме абитуриентски бал. Случи се по този начин, че нашите дъщери Августина и Каролина, а по-рано и синът ни Петър, станаха зрелостници в Съединени американски щати вместо в родния си град “, разяснява един от пионерите на бейзбола в България, някогашният президент и ментор на двукратния ни първенец „ Дяволи “ /Дупница/ П. Арбов.


Двете му щерки през август не престават образованието си в университета „ Колумбия Колидж “, където ще имат опция да практикуват и обичания си софтбол.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР