Близкият съюзник на Доналд Тръмп Мат Гейц е разследван по

...
Близкият съюзник на Доналд Тръмп Мат Гейц е разследван по
Коментари Харесай

Близък съюзник на Тръмп е разследван за афера с непълнолетна

Близкият съдружник на Доналд Тръмп Мат Гейц е разследван по обвинявания за любовна спекулация с малолетна и приложимост на опиати. Проверката се води от Комисията по нравственос в Камара на представителите в Съединени американски щати, а формалното следствие се организира от Министерството на правораздаването.

Мат Гейц е 38-годишенконгресмен републиканец от щата Флорида,който есред главните поддръжници на Тръмп в долната камара на американския Конгреса.

Министерството на правораздаването го ревизира за вероятно нарушение на законодателството против трафика на хора за полова употреба, защото е платил пътни разходи на 17-годишно момиче, с което имал интимна връзка.

За момента не са повдигнати никакви обвинявания на Гейц, който отхвърля да е направил нещо неправилно. Конгресменът подлага на критика " безумните тайни теории ", които имали за цел да го оклеветят.

Комисията по етиката към Камарата на представителите разгласи, че е почнала следствие за полови злоупотреби и против различен републиканец - Том Рийд от щата Ню Йорк
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР