Близките на починалата жена в Пловдив, която беше със съмнения

...
Близките на починалата жена в Пловдив, която беше със съмнения
Коментари Харесай

Дъщерята на починалата в Пловдив жена разказа за случая

Близките на умрялата жена в Пловдив, която беше със подозрения за ковид настояват, че направеният след това PCR тест е негативен.

Припомняме, няколко лечебни заведения отхвърлиха да я одобряват.

„ След нормалните за сезона хрема и кашлица на третия ден тя стартира да се утежнява. Личният доктор ме посъветва да потърся Бърза помощ, с цел да я закараме в болница. Медиците пристигнаха и написаха рецепта с антибиотик, която не мисля, че беше съответна за нейното положение. На идващия ден персоналният доктор повика колата за спешна помощ. Отново последва обзор и ни споделиха, че надали ще я одобряват без PCR тест”, описа дъщерята на болната Мирела Бочукова.
Жената добави, че от Инфекциозна болница са и съобщили, че там няма места, при което болната е препратена към Транспортна болница и още няколко в града.
„ Лекар от Хирургията ми даде лист с лечебни заведения, към които мога да се насоча. Стигнахме до общинската „ Свети Панталеймон”. Там и сложиха системи и обясниха, че е реагирала добре на лекуването. След това обаче лекарят ми сподели, че тя е била с 34 градуса температура след тези часове вървене по болниците”, сподели още Бочукова.

Близо 18 часа за болната е търсена болница, в която да бъде настанена. „ В епикризата написа, че е умряла преди всичко от Коронавирус, на второ – от неидентифицирана вирусна пневмония и на трето - неочаквана сърдечна смърт”, изясни дъщерята на болната.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР