Близките на мистериозно загиналия 34-годишен мъж, който бе открит овъглен

...
Близките на мистериозно загиналия 34-годишен мъж, който бе открит овъглен
Коментари Харесай

Трагедия в Бургаско! Млад мъж изгоря при мистериозен инцидент. Близки искат спешно ДНК тест

Близките на мистериозно починалия 34-годишен мъж, който бе открит овъглен в персоналния си автомобил край средецкото село Варовник, са поискали ДНК тест, който да откри самоличността на умрелия, оповестява Флагман.бг.
Семейството му имало подозрения, че тленните остатъци са негови. Смятали, че са на мигрант, а техният роднина е похитен или инсценирал гибелта си.
Източници на медията разкриват, че тялото фактически мъчно може да бъде разпознато. Трупът бил зад кормилото и като че ли не е желал да избяга или се е самичък е поставил завършек на живота си.
В роднина на загиналия категорично отхвърли версията за самоубийство. Според него може да се е случило нещо друго, което да е провокирало гибелта, да вземем за пример – инфаркт или инсулт, а след това автомобилът да се е самозапалил.
Разследването работи по всички версии, досъдебното произвеждане е под наблюдението на Окръжна прокуратура в Бургас.
Според неофициални източници е разпитан очевидец, който е показал, че към 14 часа в събота е видял отбития настрана автомобил и млад мъж зад кормилото. Попитал го дали се нуждае от помощ, получил негативен отговор и траял напред.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР