Близките на едно от двете убити момичета при катастрофата в

...
Близките на едно от двете убити момичета при катастрофата в
Коментари Харесай

Убитата от Семерджиев Хриси от Пловдив сбъднала мечтата си наскоро ВИДЕО

Близките на едно от двете убити девойки при злополуката в София – Христина Далиева са в потрес от случилото се. Тя е родом от Асеновград, само че дълги години живеела в Пловдив. Работила в галактическата обсерватория в Рожен, а фантазията й била да стане джаз певица. Сбъднала я неотдавна. Чуйте какво описа Николай Драганов, който е един от най-близките другари на момичето от Пловдив пред екипа на GlasNews.bg:



„ Светът в действителност е дребен. Особено когато се окаже, че злото визира хора, с които си общувал. Сред починалите в смразяващата злополука на " Черни връх " е нашата студентка Христина Дилева. Не мога да си показва, че това се е случило в действителност. Беше търсещ човек, обичаше живота и звездите. Често оставаше след часовете да приказваме. Нищо официално нямаше у нея. Последната ни среща беше инцидентна - край Консерваторията напролет, изглеждаше цялостна с вяра. Последният й статус тук: " Най-доброто следва " Ще запомня благата ти усмивка, скъпа Хриси, и търсещото ти сърце. Почивай в мир! ", пишат околните на починалата в обществените мрежи.

До съдбовния край за момичето се стигна, откакто престъпно проявеният Семерджиев с 50 нарушавания на пътя провокира тежка злополука и умъртви две млади дами - на 22 и 26 години, в центъра на София. Инцидентът стана късно във вторник вечерта на кръстовището до хотел „ Хемус”. След произшествието причинителят - Георги Семерджиев, и неговата спътничка избягали от мястото. При удара колата му се разцепва на две и опустошава дамите, които се движели по тротоара. Джипът на Семерджиев е с подправени номера, с нелегално употребени синя лампа и стоп-палка.

GlasNews.bg изрича откровени съболезнования към околните на починалото момиче!

Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР