Близките категорично отрекоха при българите на кораба да са се

...
Близките категорично отрекоха при българите на кораба да са се
Коментари Харесай

Близки на българските моряци от кораба Царевна: Не са били отвличани

Близките изрично отхвърлиха при българите на кораба да са се качвали украински националисти и да са им вземали персоналните телефони.

„ Никой не се е качвал. Не били отвлечени никога ”, описаха те. И прецизираха, че всички са добре и са по-спокойни.

„ Знаем, че вашето държавно управление не ни харесва, само че ние сме длъжни да ви помогнем, не можем да ви оставим тук ”. Това са споделили частите на армията на ДНР на българските моряци от кораба „ Царевна ” при евакуацията им. Това описаха близки на българите във Варна, съобщи Нова тв.

„ Оттам нататък са тръгнали и са организирали всичко. Първата им работа е била да снимат членовете на екипажа, с цел да можем ние околните да забележим, че са живи и здрави. Дали са им хранителни артикули и през днешния ден към този момент ги настаниха в хотел ”, изясни брачната половинка на Рали Димов.

Тя уточни, че към този миг брачният партньор ѝ не е споделил българските управляващи да са се свързали с моряците. „ Постоянно са с защита. Първо са били бойците от Донецката войска, след това служители на реда ”, добави дамата.

Близките изрично отхвърлиха при българите на кораба да са се качвали украински националисти и да са им вземали персоналните телефони. „ Никой не се е качвал. Не били отвлечени никога ”, описаха те. И прецизираха, че всички са добре и са по-спокойни.

„ Представителите на Донецката войска са им се извинили за породеното стеснение. Казали са им: „ Извиняваме се, че ви въвлякохме в това, само че от осем години сме доста потиснати и по тази причина се стигна до този проблем ”, сподели още брачната половинка на Рали Димов.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР