Близките хора в обкръжението на Владимир Путин започнали да забелязват,

...
Близките хора в обкръжението на Владимир Путин започнали да забелязват,
Коментари Харесай

Телеграм каналът General SVR: Путин e с постоянна треска, отслабнал с 8 кг само за няколко месеца

Близките хора в обкръжението на Владимир Путин почнали да виждат, че тогавашният " мачо " водач е измършавял физически и страда от непрекъснато влошаваща се кашлица, твърди Телеграм каналът General SVR. Според онлайн медията съветският президент през последните месеци той е измършавял с цели 8 кг.

Влошеното здравословно положение на Путин било видяно и от съветския хайлайф, който от дълго време счита, че водачът страда от рак, макар че Кремъл изрично отхвърля сходно изказване.

Между петък и неделя Путин е забелязан единствено един път - на онлайн среща с губернатора на някогашния лагер на ГУЛАГ в Магадан Сергей Носов. Такива срещи обаче постоянно се възприемат като " консервирани " или се записват по-рано, а се излъчват в по-късните часове на деня.

Съобщава се, че през днешния ден Путин е провел работна среща на четири очи със заместител министър-председателя Дмитрий Чернишенко. В късото видео, което се е излъчило, съветският президент още веднъж се е закашлял, до момента в който разисква обезпечаването на спорт в украинските райони, които анексира.

Източникът на канала в Телеграм, който не показва доказателства за изказванията си, оповестява:

" Както самият Путин, по този начин и околните му, а също и лекарите, са обезпокоени от пристъпите на кашлица на президента, както и непрекъснатото гадене и неналичието на вкус, дължащи се на лекарства и специфична диета за онкоболни. "

Също по този начин се твърди, че Владимир Путин непрекъснато е в неприятно въодушевление поради войната в Украйна. Той даже крещял и употребявал вулгарни думи по време на онлайн среща с министъра на защитата Сергей Шойгу. В неделя на заседание било обсъждан случаят, при който се разруши аероплан Су-30 в региона на Иркутск. Путин изискал да знае каква е вероятността това да се дължи на измама и откакто чул, че тя е минимална, почнал да крещи на всички участващи във формата.

След като видеоконферентната връзка с Шойгу била прекратена, Путин не съумял да продължи диалозите с останалите участници поради следващия мощен припадък на кашлица. Срещата била прекъсната, а на президента била оказана здравна помощ, твърди източник от Кремъл.

 

Последвайте Епицентър.БГ към този момент и в ! 
Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР