Близки на убитата и изхвърлена в куфар Евгения Владимирова се

...
Близки на убитата и изхвърлена в куфар Евгения Владимирова се
Коментари Харесай

Протест за убитата и изхвърлена в куфар Ети, искат доживотен...

Близки на убитата и изхвърлена в куфар Евгения Владимирова се събраха на митинг пред Съдебната палата, като по-голямата част от хората влязоха в постройката и застанаха пред правосъдната зала, в която Софийският градски съд (СГС) гледа делото против брачна половинка й Орлин Владимиров. Той е упрекнат за убийството на Евгения Владимирова, която беше открита в куфар.



Ивайло е съученик на Орлин Владимиров и сподели пред БГНЕС, че стачкува с искане за пожизнен затвор за него и татко му Пламен Владимиров. " Не желаеме да ги пуснат след 15 години и да се разхождат измежду нас ", безапелационен е той.

" Моите претенции са пожизнен затвор без право на подмяна. Той е рисков за обществото, този умопобъркан и татко му ", съобщи Седрик, който е бил сътрудник и другар на Ети.



" Щастлив ли си в този момент? " С тези думи майката на Евгения посрещна в залата Орлин Владимиров.

" Кои сте вие да убивате? Кой ви даде това право? " попита Капка Чорбанова брачна половинка на мъртвата си щерка Орлин Владимиров и татко му Пламен.

" Поставихте леке на детето за цялостен живот. Без майка и с татко палач. Защо не ме погледнеш ", обърна се тя към досегашния си сват. " Не смееш тъй като си отговорен ", продължи дамата, написа.
 
Пред залата, както и в нея, имаше доста близки на убитата Евгения. Същинското дело ще тръгне на 17 януари. Съдия Вера Чочкова отхвърли настояването на юристите на Орлин и Пламен делото да бъде върнато на прокуратурата и да се глада на закрити врата. 

Над 2 млн. лева са гражданските искове на околните на Евгения към Орлин и Пламен Владимирови. Отхвърлена беше единствено издръжката, която Орлин би трябвало да заплати на 6-годишното им общо дете с Евгения. Тя беше изчислена от представителя на момченцето в размер на 75 хиляди лева до 2034г., когато той ще навърши пълноправие.

Припомняме, че на 12 ноември 2021 година, след едномесечно търсене, тялото на Ети беше намерено в куфар в хвостохранилище край Перник. Нейният брачен партньор и обвинен за жестокото ликвидиране Орлин Владимиров разгласи, че жена му е изчезнала и даже се включи в издирването й, а неговият татко Пламен Владимиров е оказал помощ за укриването на натрупа на снаха си.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР