Близки на арестуваните Николай Хаджигенов и Арман Бабикян от гражданското

...
Близки на арестуваните Николай Хаджигенов и Арман Бабикян от гражданското
Коментари Харесай

Близки на Хаджигенов и Бабикян ги чакат пред районното, организираха протестна акция довечера |

Близки на задържаните Николай Хаджигенов и Арман Бабикян от гражданското придвижване " Ние идваме! " ги чакат пред Първо районно полицейско ръководство в София. " Отровното трио " разгласи в обществените мрежи протест под надпис довечера. 

Източник на OFFNews описа, че до момента в който са чакали пред РПУ-то, така наречен " бизнесмен и протестър " Петър Недевски е заплашил, че ще " извие вратовете " на някогашния народен представител от " Изправи се.БГ! Ние идваме! " Валентина Василева-Филаделвефс, както и на дъщерята и брачната половинка на Арман Бабикян - Мия и Даниела. 

Тази вечер в столицата пред 1-во районно ще се състои протестна акция с претенции за освобождението на Хаджигенов и Бабикян.  " Само в България арестуват за митинг пред съветско посолство! Митрофанова ли ръководи страната ни? Освободете Бабикян и Хаджигенов! ", пише в описанието на събитието във фейсбук.

По-рано двамата деятели

Служителите на Министерство на вътрешните работи им сложиха белезници и ги откараха в Първо РПУ. Това стана откакто юрист Хаджигенов изля алена багра върху табелата на входа на съветското посолство. Бабикян пък бе задържан, тъй като отхвърли да показа персоналната си карта на органите на реда. 
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР