Близки и приятели се събраха днес в района на Гребната

...
Близки и приятели се събраха днес в района на Гребната
Коментари Харесай

Близките на изчезналия Станислав не губят надежда, търсят го край Гребната

Близки и другари се събраха през днешния ден в региона на Гребната база, с цел да търсят изчезналия Илиян Тарашев. Младият мъж е в неопределеност от петък вечерта, когато излязъл от вкъщи си в Кричим.



" Илиян сподели, че ще върви до Пловдив. Беше си взел туристическа раница и къмпинг съоръжение. Потегли с мотора към 22 часа и оттогава не сме го виждали " споделя брат му Станислав.

Вчера е уведоме полицията, а моторът на младежа- наследник чопър, е открит до хангарите на Гребната база.

Илиян е имал разногласия с околните си и няколко пъти е предупреждавал, че ще се изнесе от вкъщи си. В петък той е излязъл без телефона си.

Брат му допуска, че по този метод е желал да ядоса родителите си. " Надяваме се, че някъде в региона си е направил бивак и скоро ще го открием " не губи вяра Станислав.



В деня на изгубването си, Илиян е облечен с черно кожено яке, черна каска, черен панталон и ботуши. Носи огромна зелена раница за къмпинг. Моторът е мрачно наследник чопър със синя светлина откъм гърба вместо алена. Висок е към 178 см със едва телосложение, с леко набола брада и прошарена приблизително къса коса.

Предполагат, че някъде си е разпънал палатката.
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР