Близки и приятели продължават да обикалят София и района на

...
Близки и приятели продължават да обикалят София и района на
Коментари Харесай

Приятели издирват изчезналата Алена Щерк

Близки и другари не престават да обикалят София и региона на Радомир, с цел да търсят следи за 47-годишната Алена Щерк. IT специалистката беше оповестена за търсене от полицията. Изчезнала е в петък и от този момент няма връзка с нея.

„ Група другари обикалят в регионите, за които имахме информация, че е видяна колата на Алена, само че нищо. Има информация, че тя е видяна в нощта, когато е изчезнала, на няколко местоположения в региона на Радомир, Перник и към София “, съобщи по БТВ Любомир Методиев, който е един от околните другари на Щерк.

По думите му Алена и някогашният й другар живеели в Рударци, само че откакто се разделили, тя към този момент живее в Бояна.

„ По записи от камери на пътя или на тол системата знаем, че колата е засичана на няколко местоположения в този регион. Има необясними амплитуди в появяването на колата на другите места. Например виждате колата след 1 ч. през нощта и идващият ден чак в 4 ч. Това е в нощта, откакто контактът с нея към този момент е пресечен “, изясни още приятелят на Алена.

Според него, информацията, която се получава е от време на време объркваща и друга.

„ Просто ние ревизираме всички вероятни следи с наши сили, колкото можем. Близките, другари и родственици, се опитваме да създадем каквото можем с наши сили, без да разполагаме със 100% оперативна информация “, уточни той.

„ Алена и приятелят й имаха проблеми в връзките си, очевидно и по тази причина се е стигнало до раздялата. Бяхме се събрали на мероприятие, обвързвано с нашата пристрастеност с танците, а тя прекара по 2-3 чеса на телефона в диалози с него “, описа още Любомир. Методиев чул, че предишния уикенд, която отново имало мероприятие, приятелят на IT специалистката обикалял и дебнел наокоро.
Източник: tribune.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР