Близки и приятели на убития психолог Иван Владимиров се събраха

...
Близки и приятели на убития психолог Иван Владимиров се събраха
Коментари Харесай

Близки на Иван Владимиров се събраха на протест пред МВР

Близки и другари на убития психолог Иван Владимиров се събраха на безмълвен митинг пред постройката на вътрешното министерство.

Късно нощес хората показаха недоволството си, че смъртният случай не е бил избегнат, макар многочислените сигнали и недоволства към Министерство на вътрешните работи и прокуратурата.Убийството провокира реакции както в обществените мрежи, по този начин и онлайн.

Извършителят на убийството на психолога е арестуван за 72 часа и е упрекнат в съзнателно ликвидиране. Предстои прокуратурата да изиска непрекъснатия му арест, заяви на брифинг в четвъртък представителят на Софийската градска прокуратура Десислава Петрова.

Разпитани са съседи, като няма очевидци на трагичния случай. Тялото на психолога е открито на междуетажната площадка от двама съседи, които малко преди този момент са чуши звук.

Между арестувания и убития е имало конфликтни взаимоотношения на междусъседска основа и разногласия от битов темперамент. Десислава Петрова разяснява, че хванатият мъж не отхвърля да е направил закононарушението.

По-рано основният секретар на Министерство на вътрешните работи Петър Тодоров разяснява, че арестуваният за убийството е бил чиновник на Министерство на вътрешните работи преди 23 година, като не е ясно все още дали мъжът самичък е напуснал системата, или е уволнен.

Следвайте ни във,и
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР