Близки и приятели на убита от ревност 26-годишна жена се

...
Близки и приятели на убита от ревност 26-годишна жена се
Коментари Харесай

Протест заради млада жена, убита от ревност

Близки и другари на убита от ревнивост 26-годишна жена се събраха на митинг пред Съдебната палата в Пловдив. Те желаят заслужено наказване за килъра й Илиян Рангелов , който бил избраник на момичето, предава NOVA.  И поддържаха настояванията си с плакати с надписи: „ Искаме доживотна присъда ”, „ Доживотна за килъра на Милена ”.

Припомняме, че тялото на 26-годишната Милена Динова беше открито в среднощ на 29 декември предходната година наоколо до дома, в който живеела с Илиян в Куртово Конаре , откакто не се появила на нормалното място, от където тръгвала на работа. Тя е трябвало да бъде нощна промяна в месарска компания в прилежащото село.

При следствен опит проверяващите откриват оръжието на закононарушението. В нощта на убийството, Илиян Рангелов е настигнал годеницата си, повалил я на земята и забил нож в сърцето. След това инсценирал заспиване, с цел да отклони проверяващите, само че няколко часа по-късно направил цялостни признания.

Затвор от 10 до 20 години е наказване то, което се планува в закона за осъщественото от Илиян Рангелов закононарушение.

„ Убийството беше прекомерно грубо, с цел да се назовава безразсъден случай. Настояваме за доживотна присъда. Той е един същински палач и не би трябвало да излезе на независимост ”, съобщи Ангелина – майка на убитото момиче.

Делото стартира в 9 часа сутринта. Предстои да бъдат разпитали 17 очевидци, измежду които и движимости лица. 
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР