Близки и полицията издирват изчезналата млада майка Нели. Тя живее

...
Близки и полицията издирват изчезналата млада майка Нели. Тя живее
Коментари Харесай

Моля споделете! Майка на две деца изчезна безследно в Пловдив

Близки и полицията търсят изчезналата млада майка Нели. Тя живее със брачна половинка си и двете си деца в Асеновград. Следите й се губят още от понеделник.

Момичето неотдавна е било в психиатрична клиника и има интервали, в които не помни коя е. Дъщеричката й е единствено на 6 месеца.

Изчезнала е от понеделник, облечена е в зелена тениска. През последните дни е видяна на няколко места в Пловдив – в квартала „ Герджика “, край Панаира, до Мол Пловдив и на бул. „ Източен “.

„ Благодарение съпричастността на всички 270 индивида, които споделиха пост за изгубването на Нели, брачният партньор съумя да пусне молба за търсене и към този момент полицията също се включва. Вчера се обадиха няколко индивида, които са я забелязали от колите си, за жалост до момента в който реагира полицията, момичето към този момент не беше на тези места “, пишат в обществените мрежи близки и познати на Нели.

И приканват:

Моля Ви, в случай че забележите Нели по улиците на Пловдив, да се спрете при нея, да се обадите на Андрей (съпруг) на тел. 0876374240 и да изчакате 10 минути с нея, полицията би трябвало незабавно да се отзове.

Нели евентуално не е консумирала храна или вода към този момент 90 часа. Наскоро е била в психиатрична клиника, през днешния ден е доста мощно пълнолуние, което може да докара такива хора до крайности – помогнете да я намерим в точния момент! “

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР