Близки и колеги събират кръв за 35-годишната жена, която бе

...
Близки и колеги събират кръв за 35-годишната жена, която бе
Коментари Харесай

Спешно във Варна: Търсят кръводарители за пострадалата от моторист без книжка

Близки и сътрудници събират кръв за 35-годишната жена, която бе блъсната на пешеходна пътека от 23-годишен недееспособен моторист на 17 април на бул. „ Трети март “ във Варна. Пострадалата млада жена е майка на две деца. Настанена е в реанимацията на МБАЛ „ Света Анна “, контактна е, положението и е нормализирано, само че остава сериозно заради множеството тежки съчетани контузии, които е получила при случая. През тази седмица ѝ предстоят поредност от интервенции, написа novavarna.net.

``
реклама

Днес сътрудници на младата жена ще дарят кръв. Всеки, който има опция да помогне, също може да го направи в Районния център за трансфузионна хематология във Варна, намиращ се на бул. „ Цар Освободител “ 100. На бележките за дарената кръв, които се показват в болничното заведение, би трябвало да попада името на потърпевшата и лечебното заведение: Елена Богомилова Райчева-Цветанова Интензивно поделение, МБАЛ „ Света Анна “ – Варна Желаещите да дарят или да получат информация, могат да се свържат с Диана Терзиева във Фейсбук. https://www.facebook.com/diana.terzieva3 

 

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТСПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ съдебна експертиза ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР