Близки до Валя разкриват, че попфолк певицата наскоро се била

...
Близки до Валя разкриват, че попфолк певицата наскоро се била
Коментари Харесай

Ексклузивно в HotArena! Чалга певица си сложи злато в дупето!

Близки до Валя разкриват, че попфолк певицата неотдавна се била подложила на процедура за подмладяване със златни влакна в тялото й, научи HotArena.

Една от зоните, на които са вградени златните влакна е точно дупето на певицата. Говори се, че всяка една от нишките е с диаметърът към 0.1 мм и са покрити с тъничък пласт полигликоева киселина. Това е модерна процедура, която има подмладяващ резултат и засилва производството на колаген и еластин в кожата.

Валя е първата чалга певица с тази процедура „ златни влакна в тялото ”. Изпълнителката към този момент показвала „ златното ” си дупе по време на нейните участия, а както всички виждаме, няма да го скрие и в новия си клип на песента „ Искаш да ме искаш ”, който се чака да се появи до дни по „ Планета ТВ ”.

Фолкфурията Валя, става все по-предизвикателна във всеки неин нов видеоклип. В личната  страница  на певицата във фейсбук се появи кадър от новата й лента към песента „ Искаш да ме искаш ”, на който Валя е с нарязана рокля и добре се вижда дупето й. Макар и да не е на 20 години, това не й пречи да наподобява добре. В последните  няколко години червенокосата певица подържа съвършена фигура с доста спорт и особено хранене и това се вижда от фолк почитателите.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР