Близки до семейството коментираха пред Dir.bg, че се надяват медиите

...
Близки до семейството коментираха пред Dir.bg, че се надяват медиите
Коментари Харесай

Обявиха кога погребват Ангел Христов, близки призоваха медиите да се съобразят със скръбта им

Близки до фамилията разясниха пред Dir.bg, че се надяват медиите да проявят схващане и нарасналият им интерес да не попречи на опечалените да изпратят близкия си в тишина и усамотение.

Самият отец Паликарски не крие, че и след оповестяването на Пламен Галев и Ангел Христов за интернационално търсене, е бил в преписка с тях посредством смс-и.

Ангел Христов ще бъде заровен на видно място до гробищния храм , сподели още архиерейският наместник на Дупница.

Погребението да стане още в неделя, само че беше отсрочено поради почналите досъдебни производства и назначената аутопсия в столична клиника. Тя откри, че Христов е умрял от солиден инфаркт. Дактилоскопските следи, конфискувани от тялото, съответстват с тези, които са били заложени в системата, когато Ангел Христов е бил разгласен за интернационално търсене, сподели представителят на прокуратурата в Кюстендил Марияна Сиракова пред Българска телеграфна агенция. Тя посочи, че досъдебното произвеждане по случая продължава. Разпитват се очевидци, конфискувани са и нови биологични материали, заключенията към момента не са подготвени.

 

До този миг остава мистерия по какъв начин Ангел Христов е съумял да се върне в България, без да бъде видян от Министерство на вътрешните работи.

 
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР