Близката до властта агенция Пик излезе с обръщение, за да

...
Близката до властта агенция Пик излезе с обръщение, за да
Коментари Харесай

Агенция Пик: Лош, хубав, мутра, диктатор, тиранин българският народ си иска Борисов, свиквайте! Още дълго ще е така

Близката до властта организация Пик излезе с послание, с цел да обясни позицията си. 

Подписано е от Данка Радева

" Народът си желае Борисов - на инат на Цветанов, Божков, Слави, Мая, Корнелия...

По едно и също време Божков и Цветан Цветанов скачат на Бойко Борисов. Реакцията на озлобените и отритнати маргинали, клиенти на прокуратурата.

Щото да не забравяме, че и Цветанов има 4-годишна присъда за подслушване на две инстанции, въпреки че в последна сметка го оправдаха. Той си знае за какво и по какъв начин, кой даде рамо, каква цена заплати.

Сега Цветанов каканиже нелепости при Веселин Дремджиев, сътрудник на Шесто на Държавна сигурност: Брифингите на Борисов са неприемливи, не било ясно и дали не се подслушвали телефони около изключителното състояние?!

Точно тоя да приказва за подслушване...Тоя, дето подслушваше лекари и изчете СРС-та със записите в Народното събрание в жестоко нарушаване на закона...

Впрочем какво става с инспекцията за жилищата му? Нещо доста се забави. Чакаше се информация от Национална агенция за приходите, пристигна ли справката, по кое време ще се произнесе дефинитивно прокуратурата?

Докато се бавят, Цветанов ще продължава да наглее.

Интересно на какво се надява? Може би да се върне на бял кон в ГЕРБ? Или да си направи партия и да завоюва изборите?

Ами хайде, да отива на избори. Да отиват и другите " революционери " - Славчо, Мая Манолова, Корнелия. Този път ГЕРБ не просто ще ги смаже, ами ще ги занули за историята.

Това е ситуацията - неприятен, прекрасен, мутра, деспот, тиранин, либерал, българският народ в болшинството си желае Бойко Борисов. И като виждам, още дълго ще е по този начин, свиквайте.

Данка Радева, ПИК "

PETEL.BG се дистанцира през цялото време от съобщаването като изключителна вест на броя на умряли остарели хора в Италия, Испания и други страни с огромен % възрастно население.

Призоваваме за съблюдаване на предписанията и ограниченията, само че посредством осъзнатост, а не посредством упорито всяване на суматоха и боязън.

Пазете възрастните и хронично болните хора.

Нечистоплътно и рисково е потреблението на страха на хората за трупане на политически рейтинг.

Информирайте се от достоверни източници!

Не вярвайте на организация "Една Жена Каза ". Търсете първоизточника извора на информацията в непознатите медии! Не вярвайте на всеки преводен материал без да видите оригинала. Не вярвайте на всеки материал в непознатите медии.

Те постоянно търсят сензации и драматизъм, тъй като, за разлика от множеството медии в България, се намират в действителна пазарна конкурентна среда и тематиката "Ковид 19 " им носи преимущество над останалите, посещаемост, гледаемост, тираж и пари. Доверете се на разсъдъка си, а не на страстите и страха си. Преценете дали материалът търси пазарноориентирана сензационност, дали обслужва политически ползи или желае да ви осведоми въз основата на научни експертни данни и числа.

Примери за подправени вести за ковид:
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР