Близък роднина и съсед е извършителят на четворното убийство в

...
Близък роднина и съсед е извършителят на четворното убийство в
Коментари Харесай

Извършителят на четворното убийство в Каспичан - роднина и съсед на жертвите

Близък родственик и комшия е причинителят на четворното ликвидиране в Каспичан. Задържан е 64-годишен мъж, който е направил цялостни признания, оповестиха от Министерство на вътрешните работи. Той е племенник на посечения от него 81-годишен Георги.

Другите жертви са брачната половинка на Георги - Гула на 70 година, синът Веско - на 46 година и дъщерята Славка на 48 година Убийството е било осъществено на 24 септември, само че за него се схваща през днешния ден, когато малко след 9 ч. през днешния ден 28-годишна жена е потърсила подпомагане от полицията, защото от два дни нямала връзка с майка си. След подадения сигнал, тя и двама полицейски чиновници отишли на адреса, където са открити телата след това, описаха на ексклузивен брифинг шефът на ОДМВР- Шумен ст. комисар Ялчън Расим и административния началник на Окръжна прокуратура - Шумен Маргарита Георгиева.

Възрастното семейство е открито на леглото в спалнята, а техните наследник и щерка - до входната врата.

Причината за четворното ликвидиране е спор за парцел. Извършителят е арестуван в прилежаща къща. Уликите водят към него, тъй като при направените огледи са открити окървавени облекла, с които е бил по време на закононарушението.

Той е арестуван и направил е признания, че е влезнал в къщата на роднините си и ги е умъртвил с секира и нож. Оказал е цялостно подпомагане на полицията и прокуратурата при следствието. Не е психологично болен, както се смяташе първоначално, само че е бил използвал алкохол.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР