БлицЧетиримата футболисти на третодивизионния Павликени, които загинаха при катастрофа край

...
БлицЧетиримата футболисти на третодивизионния Павликени, които загинаха при катастрофа край
Коментари Харесай

4-ма български футболисти са загинали в касапницата на Горна Студена

Блиц

Четиримата футболисти на третодивизионния Павликени, които починаха при злополука край село Горна Студена, са се прибирали от мач, когато се случил трагичният случай.

В колата-ковчег са били Димитър Кушев, Георги Вълчев-Машинката, Ивелин Ивов и Генчо Стефанов. Те пътували назад след успеха с 3:1 над Земеделец-93 (Козловец) в мач от Купата на Аматьорската футболна лига. Най-младият от четиримата Ивов вкарал едно от попаденията. Вместо да чества триумфа си, в този момент Павликени се готви за четири погребения.

„ Потресен съм, просто не мога да приказвам. Димитър Кушев беше с травма и му споделих да не идва за мача, само че той реши да поддържа момчетата. Четиримата останаха в Козловец след мача с желание да се приберат по-късно… “, разкри потресеният Димитър Тодоров – треньор на футболния клуб.

Димитър Кушев е някогашен футболист на Етър и игра за „ болярите “ в „ Б “ група. В Павликени освен беше голмайстор на отбора, само че и играещ помощник-треньор. Последното си попадение вкара в неделя при успеха с 3:1 над Трявна. На 21 септември той трябваше да навърши 37 години.

37-годишният Генчо Стефанов беше вратар на тима. Георги Вълчев – Машинката беше добре познато име измежду феновете на футбола във великотърновския район. Ивелин Ивов бе най-младият от четиримата – едвам на 19 години.

Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР